El Baix Empordà presenta les campanyes i jornades gastronòmiques del 2011

Inici>Notícies >Actualitat >El Baix Empordà presenta les campanyes i jornades gastronòmiques del 2011
1
2
3
  • Diumenge 20 de febrer a l'estand de gastroteca.cat

  • 21/02/2011
  • El Baix Empordà presenta les campanyes i jornades gastronòmiques del 2011
  • 14 propostes gastronòmiques de més de 100 restaurants a tota la comarca durant tot l'any, des de la Garoinada de Palafrugell els primers mesos de l'any fins al "menú de l'escamarlà" de Sant Antoni als mesos de novembre i desembre.

  • Àngel Planas, vicepresident del Consell Comarcal del Baix Empordà, va presentar el primer dia del fòrum a l'estand de la gastroteca.cat les campanyes i jornades gastronòmiques del 2011:

    • La Garoinada, la cuina de Palafrugell, del 14 de gener al 13 de març

     

    • Menú de l'Olla de Peix, del 25 de febrer al 17 d'abril a Calonge, Sant Antoni i Palamós

     

    • La Cuina de l'Arròs, del 2 d'abril al 5 de juny-Pals

     

    • Les receptes de l'àvia , del 15 d'abril al 15 de maig a La Bisbal d'Empordà

     

    • La Cuina de l'Horta, del 16 d'abril al 15 de maig a Peratallada (Forallac)

     

    • Jornades del Peix de Roca, del 30 d'abril al 19 de juny a Begur

     

    • La Cuina del Peix Blau Ganxó, del 13 de maig al 19 de juny a Sant Feliu de Guíxols

     

    • Menú de la Gamba del 15 de maig al 15 de juliol a Palamós,  Calonge i Sant Antoni

     

    • Tastets de Mar: La Clova del l'1 al 30 de juny a Torroella de Montgrí i l'Estartit

     

    • Jornades "La Poma a la Cuina", de l'1 al 30 d'octubre Torroella de Montgrí - l'Estartit

     

    • La Cuina del Bolet, del 15 d'octubre al 30 de novembre a Santa Cristina d'Aro
    • Es Niu de Palafrugell, del 21 d'0ctubre a l'1 de novembre.

     

    • Menú de l'Escamarlà del 15 d'octubre  al 15 de desembre a Calonge, Sant Antoni i Palamós.

    Un munt de suculentes propostes de més de 100 restaurants vinculades als productes propis del territori com son la gamba, la poma de Girona,.... i dels productes amb el distintiu " producte de l'Empordà" com l'arròs de Pals.

    En acabar la presentació  i amb l'estand ple de gom a gom els assistents van poder degustar un tast de productes de l'Empordà: amanida d'arròs de Pals, botifarra dolça, brunyols i cava.

     

    El consell comarcal del Baix i Alt Empordà han preparat una cistella amb productes representatius d'ambdós territoris cedits per les empreses productores i comercialitzadores. La cistella està exposada a l'estand de la gastroteca.cat al Fòrum Gastronòmic i per a aconseguir-la només cal  participar en el sorteig que es farà en el mateix l'estand l'últim dia del Fòrum Gastronòmic.

     

Enllaços:
Arxius associats:
Comentaris rebuts (0)
  • banner vols ser a gastroteca
  • amb distintiu
  • es temporada de
Notícies Gastroteca
No us perdeu cap esdeveniment
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.