Actualitat

Inici>Notícies >Actualitat
    • El Pla de l'Estany reivindica el protagonisme de la carbassa i l'all a la cuina
      24/09/2010
      Gairebé una vintena de restaurants del Pla de l'Estany s'han apuntat a la iniciativa d'incorporar receptes a base d'all i de carbassa a la seva carta en una campanya que pretén "reivindicar-los com a productes gastronòmics de primer ordre, ja sigui per fer des dels entrants fins als postres d'un menú. En el cas de la carbassa, fem servir la varietat cacahuet que té una part molt consistent i adequada per al seu ús a la cuina i que ens permet fer-la de moltes maneres: mil fulls, làmines, etc.
    • Les novetats del cava d'alta gamma es presenten a Barcelona
      22/09/2010
      Tant Pimecava [1], que agrupa petits i mitjans elaboradors de cava [2], com l'Institut del Cava [3], que representa els grans cavistes, mostren la seva satisfacció per la participació d'una cinquantena de cellers i també per la bona afluència de gent. "La veritat és que ens ha sorprès el molt públic que hem tingut", valora Mercè Rossell, presidenta de Pimecava, opinió compartida per Joan Amat, que presideix l'Institut del Cava.
  • banner vols ser a gastroteca
  • amb distintiu
  • es temporada de
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.