Actualitat

Inici>Notícies >Actualitat
    • Reconeixement europeu a la cervesa artesanal catalana
      20/10/2010
      La presència de les cerveses artesanals catalanes al Salone del Gusto consistirà en un taller-degustació on es podran conèixer i tastar les marques Pura Pale, de la firma Ales Agullons; Foc de Drac, de Bleder; 4 Maltes, de Les Clandestines de Montferri; la Keks [1] de fajol i ratafia; la rossa Moska [2], de Birrart, a Sarrià de Ter, i la Lupulus [3], de la Companyia Cervesera del Montseny [4].
    • Cupatges.cat, nou portal sobre vins catalans a la xarxa
      19/10/2010
      Tot i que ja fa uns dies que es pot llegir, aquesta setmana s'ha fet oficial el llançament de Cupatges.cat [1], un nou mitjà de comunicació on-line nascut amb l'objectiu d'informar sobre els vins catalans (el seu eslògan és "els vins catalans a la xarxa") i com a complement de la revista "Cupatges".
    • Jubany i Ruscalleda expliquen els seus secrets culinaris a Harvard
      15/10/2010
      Jubany pronunciarà el dilluns 18 d'octubre una conferència titulada Concept of Stabilizing Oil & Water, centrada en l'equilibri entre l'oli i l'aigua a la cuina i en la importància de la temperatura. Entre les demostracions que durà a terme i que es podran seguir en directe a través del web http://seas.harvard.edu/cooking el dilluns a les 13.00 h -hora d'aquí-, hi haurà emulsions en fred, com l'allioli o la maionesa, i en calent, siguin d'agitació forta o feble, com per exemple el pil pil.
  • banner vols ser a gastroteca
  • amb distintiu
  • es temporada de
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.