A fons

    • El comerç agroalimentari aposta per innovar per assegurar-se el futur
      31/03/2011
      "A Catalunya entenem la innovació des d'un punt de vista ampli que abarca recerca i desenvolupament tecnològic però també màrqueting i comercialització on disposem d'exemples d'èxit d'empreses agroalimentàries", constata Joan Martí, gerent de l'Àrea de Dinamització de Clústers d'ACC1Ó, l'agència pública que treballa per impulsar la competitivitat i internacionalització de les empreses catalanes.
    • Els aliments locals reivindiquen la seva sostenibilitat
      02/03/2011
      "Els aliments de proximitat ens ajuden a preservar el nostre entorn perquè en escurçar distàncies abaratim costos energètics pel que fa al transport i reduïm la repercussió que aquest pugui tenir en el cicle de producció", explica Ignasi Cubiñà, director d'EcoIntelligentGrowth, una consultoria per a la sostenibilitat de Barcelona.
    • La fleca tradicional es revaloritza
      21/01/2011
      L'ofici de flequer viu moments de canvi, però al nostre país els viu en sentit contrari a l'europeu. Així ens ho explica Jaume Andreu, president del Gremi d'Artesans de Forners de Tarragona: "Quan nosaltres anem, els alemanys, els francesos, els belgues, els holandesos, tots tornen. Aquí continua pensant-se que el modern és menjar menys pa alhora que menjar-ne de qualsevol mena. Doncs bé, tots els països avançats fan just el contrari.
  • banner vols ser a gastroteca
  • amb distintiu
  • es temporada de
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.