El seu navegador no suporta JavaScript! El seu navegador no suporta incrustar objectes!
PRESENTACIÓ
LOTS CATALANS DE QUALITAT

És tradició que per Nadal empreses, entitats, entre amics i familiars, obsequiem lots on hi predominen els productes alimentaris.

Des de la gastroteca.cat, i responent a una petició que se'ns ha traslladat des de diferents sectors, us oferim a través d'aquest portal la informació d'aquells establiments que ofereixen lots amb productes de qualitat del país.

Us desitgem un Bon Nadal i us animem que per aquestes festes obsequieu productes del bo i millor de la nostra terra.

ADHESIONS A LA CAMPANYA
AQUEST NADAL
TASTA CATALUNYA
NOVETATS
Quílez ens proposa fer, en lloc de la panera, el bagul de Nadal
Faustino Muñoz Soria, director del Colmado Quílez, va ser guardonat l'any 2008 amb el Premi Nadal de Gastronomia. Sumiller, gran expert en el món de les aigües minerals, es manifesta “molt il•lusionat” davant l'inici de la segona edició de la campanya “Aquest Nadal, tasta Catalunya”.
La delegació del govern a Tarragona difon 'Aquest Nadal, tasta Catalunya'
El delegat del govern al Camp de Tarragona, Xavier Sabaté, ha demanat als ajuntaments que contribueixin a promocionar els productes catalans de qualitat utilitzant-los en els seus regals nadalencs i actes, en sintonia amb la campanya 'Aquest Nadal, tasta Catalunya'.
La FCAC proposa lots amb productes cooperatius
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ha fet explícit en un comunicat el seu suport a la iniciativa ‘Aquest Nadal, tasta Catalunya’, una acció que l’entitat emmarca dins la campanya ‘IMPLICA’T amb el producte cooperatiu català’.
Aví­s legal | 2010 Prodeca - Generalitat de Catalunya. Assignar com a pàgina d'inici | Recomanar a un amic