El seu navegador no suporta JavaScript! El seu navegador no suporta incrustar objectes!
-
Novetats
Inici > Regals ‘escolars’ amb productes catalans
 • Regals ‘escolars’ amb productes catalans
 • 2009-12-22
  L’AMPA d'un CEIP de Vic opta pels aliments de proximitat en els seus lots nadalencs
  Regals ‘escolars’ amb productes catalans
  L’AMPA del CEIP La Sínia, de Vic, adherida recentment a la campanya ‘Aquest Nadal, tasta Catalunya’, ha volgut aquest any recompensar la feina feta per mitja dotzena de treballadors del centre amb un lot en la confecció del qual s’han escollit productes catalans.

  “Sempre tenim clar que els lots que regalem han de confeccionar-se amb productes catalans”, explica Sergi Gutiérrez, de l’AMPA del CEIP La Sínia, de Vic, que n’ha encarregat mitja dotzena a la Cooperativa Plana de Vic com a obsequi nadalenc per a treballadors del centre. “Són força complets: porten cava, vi, neules, fruits secs, nous caramelitzades, préssec i pinya en conserva, olives, torró i fuet de Vic”, enumera.

  “Aquestes campanyes ja no haurien de ser necessàries perquè l’opció de decantar-se per aliments que s’han produït a prop de casa nostra hauria de ser la de tothom sense dubtar-ho, pensant en els beneficis que això comporta per productors, elaboradors i comerciants i també a nivell de sostenibilitat”, raona Gutiérrez que, malgrat tot, veu amb bons ulls que es portin a terme iniciatives d’aquest tipus.

Aví­s legal | 2010 Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya - Generalitat de Catalunya. Assignar com a pàgina d'inici | Recomanar a un amic