El seu navegador no suporta JavaScript! El seu navegador no suporta incrustar objectes!
-
Novetats
Inici > La DO Montsant recomana consumir productes catalans
 • La DO Montsant recomana consumir productes catalans
 • 2009-12-10
  Dóna suport a la campanya ‘Aquest Nadal, tasta Catalunya’ i ens convida a degustar els seus vins
  La DO Montsant recomana consumir productes catalans
  Al Consell Regulador de la denominació d’origen Montsant tenen clara la seva prioritat pels productes d’empreses catalanes a l’hora de confeccionar els lots i regals nadalencs, però pel que fa a vins, com és natural, ens reconamanen les seves varietats fetes amb els raïms garnatxa negra i carinyena.  Vins se'n venen tot l'any -no passa com amb les joguines que concentren les vendes en aquestes dates- tot i que la facturació per Nadal s'incrementa d’entre un 20-25%. El volum del negoci, de totes maneres, es mou abans ja que els cellers reben les comandes entre octubre i novembre, circumstància que, segons com vagi el calendari de verema, deixa poc temps de marge en alguna zona. Als vins del Montsant enguany els ha anat justet però han arribat a temps.

  La denominació d'origen Montsant dóna suport a la campanya ‘Aquest Nadal, tasta Catalunya’ i, dins el consell general de consumir preferentment productes nacionals, la seva recomanació concreta en tema de vins és de fer-ne servir uns de concrets: “Home, òbviament fem propaganda dels nostres, suposo que s'entendrà!”, han manifestat a la Gastroteca.cat fonts d'aquesta DO que és prioratina però no del tot. Hi ha dos poblets de la comarca de la Ribera d'Ebre que, per les característiques del terreny i de les vinyes, entren en territori vitivinícola de Montsant.

  Fonts de la DO també ens han comentat que enguany perceben una certa i comprensible prudència en les comandes. No surt vi de menor qualitat però sí en menor quantitat. Fets amb varietals de raïm garnatxa negra i de carinyena, els seus vins són molt mediterranis, llaminers, amb cos però fàcils de beure, de manera que s'adiuen de meravella a un bon àpat de Nadal.

   

   

Aví­s legal | 2010 Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya - Generalitat de Catalunya. Assignar com a pàgina d'inici | Recomanar a un amic