El seu navegador no suporta JavaScript! El seu navegador no suporta incrustar objectes!
-
Novetats
Inici > La Unió Empresarial de l’Anoia, al costat dels productes locals per Nadal
 • La Unió Empresarial de l’Anoia, al costat dels productes locals per Nadal
 • 2009-12-01
  Regalarà lots nadalencs amb aliments de la comarca als ponents de les seves jornades
  La Unió Empresarial de l’Anoia, al costat dels productes locals per Nadal
  L’entitat assegura haver rebut amb molts bons ulls la segona edició de la campanya ‘Aquest Nadal, tasta Catalunya’ a la qual s'ha adherit perquè contribueix a “fer país”. Per la seva banda, ha iniciat també diferents iniciatives per promoure el consum de productes de proximitat a la comarca.

  “Com que aquest any hem decidit regalar lots als ponents que han vingut a les nostres jornades en agraïment a la seva col·laboració desinteressada, els farem amb productes de la comarca, com el cigronet de l’Alta Anoia, embotits de la Llacuna, mel de Tous, paté, etc”, explica Paula A. Arias, responsable de màrqueting de la Unió Empresarial de l’Anoia que assenyala que n’encarregaran entre 10 i 15 a la cooperativa agrària Agro Igualada. “Estem encantats amb la campanya ‘Aquest Nadal, tasta Catalunya’ de la qual, de fet, hem parlat extensament a la nostra revista UEA Magazine; creiem que és una manera molt bona de promocionar els productes locals de cada territori”, afegeix. De fet, la UEA no només s'ha adherit a 'Aquest Nadal, tasta Catalunya' sinó que també ha iniciat diferents iniciatives per afavorir el consum de productes de proximitat, per exemple el sopar anual que organitzen i que va consistir en una mostra gastronòmica d'aliments de la terra i un aperitiu elaborat pels restauradors associats al Gremi d’Hostaleria i Turisme de la Comarca de l’Anoia amb l'objectiu "de donar a conèixer la qualitat dels nostres productes gastronòmics i fomentar nous hàbits entre els consumidors i alhora crear complicitats amb els productors i distribuïdors locals".

  La Unió Empresarial de l’Anoia és una entitat que representa directament uns 850 comerços i empreses de la comarca i que arriba als 2.500 membres si es comptabilitzen els d’organitzacions com el Gremi d’Hostaleria i Turisme de l’Anoia, l’Agrupació Empresarial de la Fusta Igualada-Anoia, el Gremi de Constructors, el Gremi de Flequers i el Gremi del Metall, Fira d'Igualada, l’Associació d’Empresaris de Santa Coloma de Queralt, etc, que també hi pertanyen. La UEA és una de les organitzacions empresarials i de comerciants de Catalunya que s’han adherit a la campanya ‘Aquest Nadal, tasta Catalunya’ juntament amb la Unió de Botiguers de Centelles, la Confederació d’Empresaris de la Província de Tarragona, la Unió de Botiguers i Comerciants de Manresa, l’Associació de Comerç Vila de Castelló d’Empúries i Hostaleria i Turisme del Berguedà.

   

Aví­s legal | 2010 Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya - Generalitat de Catalunya. Assignar com a pàgina d'inici | Recomanar a un amic