Generalitat de Catalunya.
Avís legal |Afegir a favorits | Recomanar a un amic





En un atuell barregeu-hi la mantega, el sucre i els ous batuts. Tot seguit afegiu-hi la canyella, un polsim de sal i el llevat. Un cop tot barrejat afegiu-hi la farina passada pel tamís. Feu una pasta fina i sense grumolls. Tot seguit tireu-hi la llet.
Un cop barrejat tot, poseu la massa sobre una taula untada amb oli i lamineu-la, procurant untar el corró amb oli a fi que s'enganxi la pasta.
Talleu-la a trossos rectangulars d'uns 15 x 10 cm. A sobre esteneu-hi una mica de crema pastissera ben freda. Introduïu les puntes cap endavant i cargoleu la pasta, a fi que la crema no pugui sortir.
Col·loqueu-los en una safata greixada i tapada amb un drap per tal que no faci crosta i fermentin.
Quan tinguin el volum desitjat fregiu-los en oli abundant. Un cop rossos i escorreguts, empolseu-los amb sucre.
Variacions:
En lloc de mantega es pot utilitzar llard.
La massa es pot aromatitzar amb pela de llimona ratllada.