Ventre de porc fregit

Inici>Receptes >Ventre de porc fregit
  • Ventre de porc fregit
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 600 g - Ventre de porc
  • 3 - Alls
  • Julivert
  • Sal
  • Pebre
  • Oli
Preparació:

Netegeu bé el ventre de porc, talleu-lo a tires, feu-li arrencar el bull i escorreu-lo.
Fregiu-lo amb oli en una paella fins que s’enrosseixi una mica
Afegiu-hi l’all i el julivert, i doneu-hi un parell de voltes perquè també es fregeixin.

Variacions.
També es pot servir fred i amanit amb oli, vinagre i julivert.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.