Ventre de porc amb pèsols

Inici>Receptes >Ventre de porc amb pèsols
  • Ventre de porc amb pèsols
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 800 g - Ventre de porc
  • 400 g - Pèsols bullits
  • 1 - Ceba tallada fina
  • 1 copa - Vi ranci
  • 1 cullerada - Farina
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
  • Per fer la picada: - 2 grans d'all
  • Julivert
  • 1 grapadet - Pinyons
Preparació:

Netegeu el ventre i feu-li arrencar el bull.
Talleu-lo a trossos, fregiu-lo i reserveu-lo.
Feu un sofregit amb la ceba.
Quan estigui rossa feu-hi la reducció del vi, afegiu-hi la farina i deixeu-la coure una mica.
Mulleu-ho amb aigua, afegiu-hi el ventre i deixeu-ho coure fins que s’estovi.
Afegiu-hi la picada deixatada amb brou de la cocció i seguidament els pèsols.
Deixeu-ho coure una estona tot junt.

Variacions:
Es pot afegir al sofregit una mica de cansalada i pernil tallat a daus.
Es pot mullar amb brou en lloc d’aigua.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.