Vedella amb peres

Inici>Receptes >Vedella amb peres
Ingredients:
  • 1 - Tall rodó de vedella.
  • 500 g - Cebes tallades a la juliana
  • 500 g - Peres
  • 1 got - Vi blanc
  • Canyella
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
Preparació:

Rostiu el tall rodó salpebrat en una cassola amb oli.
Afegiu-hi la ceba i la meitat de les peres, partides i sense pelar.
Bulliu la resta de les peres amb el vi, la branca de canyella i aigua.
Afegiu el caldo de bullir les peres a la vedella.
Talleu la carn i serviu-la amb la salsa colada per sobre i les peres bullides.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.