Tupina amb samfaina

Inici>Receptes >Tupina amb samfaina
Ingredients:
  • Costella de porc, botifarres, llom de porc, llonganisses i botifarra negra
  • Samfaina
Preparació:

Fregiu la carn de la tupina amb el seu propi greix.
Afegiu-hi la samfaina (vegeu la recepta de Samfaina).
Deixeu-ho coure una estona molt a poc a poc tot remenant de tan en tant perquè no s’enganxi.

Variacions
Es poden afegir olives mortes a la samfaina.
La carn de la tupina es pot acompanyar amb salsa de tomàquet en comptes de samfaina.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.