Tumbet

Inici>Receptes >Tumbet
Ingredients:
  • 1 kg - Patates petites
  • 2 - Albergínies
  • 1 - Carabassó
  • 2 - Pebres vermells
  • 1/2 kg - Tomàtigues
  • Farina
  • Alls, llorer i moraduix
  • Oli d'oliva, sal i canyella
Preparació:

Pelar les patates i tallar-les a rodanxes.

Tallar les albergínies a rodanxes i posar-les en remull dins aigua i sal.

Tallar el carabassó també a rodanxes i salpebrar-lo.

Torrar els pebres vermells, pelar-los, fer-los a trinxes i posar-los-hi sal.

Dins d'una paella amb oli es fregiran successivament i s'aniran col·locant dins d'una safata per aquest ordre: primer les patates, alls esclafats i sal, després, les albergínies, degotades i enfarinades, i per acabar, el carabassó enfarinat. Damunt es posaran els pebres torrats i es cobrirà amb una salsa que es tarà dins l'oli que ha quedat de fregir amb alls esclafats, tomàtiga pelada i tallada, llorer, moraduix, sal i canyella (aquesta darrera és opcional).

Categoria: Verdures.
Font: Serrano A. Les receptes de Na Tonina. 2a Edició. Ed. Documenta Balear, Palma.
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.