Trumfada

Inici>Receptes >Trumfada
Ingredients:
  • 1/2 l - Llet
  • Sal
  • Aigua
  • 1 i ½ kg - Patates
Preparació:
Bulliu les patates esbocinades.
Escorreu-les i aixafeu-les amb una forquilla.
Incorporeu-hi la llet fins que agafi la consistència adequada.

Variacions:
Es poden bullir les patates senceres amb pell.
Es pot fregir un tall de cansalada i tirar el suc per sobre de la trumfada.
S’hi pot afegir mantega.

Altres noms:
Puré de patates.
Patates aixafades.
Patates eixutes.

Categoria: Verdures.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.