Tripa de vedella amb samfaina

Inici>Receptes >Tripa de vedella amb samfaina
  • Tripa de vedella amb samfaina
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 600 g - Tripa de vedella cuita
  • Samfaina
Preparació:

Poseu la tripa i la samfaina en una cassola amb un raig d’aigua i sal.
Deixeu que cogui una estona.

Variacions:
En comptes de la samfaina es pot fer un sofregit de ceba i tomàquet i una reducció de vi blanc (vegeu la recepta de Tripa a la catalana).
A la samfaina s’hi pot afegir un os de pernil o trossets de pernil.
S’hi pot afegir pebre vermell picant o bitxo.
Amb cigrons bullits pot ser un plat únic.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.