Tripa de bacallà a la catalana

Inici>Receptes >Tripa de bacallà a la catalana
  • Tripa de bacallà a la catalana
1
Ingredients:
  • 600 g - Tripes de bacallà remullades i netes
  • 3 - Cebes tallades a la juliana
  • 2 - Tomàquets madurs trinxats
  • 2 grans - All picat
  • Julivert picat
  • 1 fulla - Llorer
  • un polsim - Canyella
  • 1 got - Vi ranci
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
Preparació:

Bulliu les tripes uns minuts, deixeu-les refredar i talleu-les a tires.
Sofregiu la ceba i quan comenci a enrossir-se afegiu-hi la tripa, el llorer, l’all, la canyella, el tomàquet i el julivert.
Feu-hi la reducció del vi i deixeu-ho coure tot junt a foc lent una mitja hora.

Variacions:
S’hi pot afegir una mica d’aiguardent.
S’hi pot afegir una picada.
Es pot acompanyar amb patates, pèsols, mongetes o cigrons bullits.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.