Torradetes de Santa Teresa

Inici>Receptes >Torradetes de Santa Teresa
  • Torradetes de Santa Teresa
1
Autor: Cultura03
Ingredients:
  • 1 barra - Pa sec
  • 1 llitre - Llet
  • 3 - Ous
  • Oli
  • Sucre
  • Canyella en pols
Preparació:

Talleu el pa a llesques fines, poseu-les a remullar amb la llet i passeu-les per ou batut.
Fregiu-les en una paella amb oli abundant.
Escorreu-les bé i passeu-les per un bol amb sucre i canyella.

Variacions:
Es pot bullir la llet amb una branca de canyella i una pell de llimona o de taronja, i deixar-la refredar abans de posar-hi el pa.

Altres noms:
Coquetes de santa Teresa.
Croquetes de santa Teresa.
Gresoletes dolces.
Rostes de santa Teresa.

Categoria: Postres i dolços.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.