Tords amb olives

Inici>Receptes >Tords amb olives
Ingredients:
  • 8 - Tords
  • 100 g - Olives verdes
  • 1 cabeša - All
  • 750 g - ceba trinxada
  • 1 cullerada - Farina
  • 1 fulla - Llorer
  • 1 - Pell de llimona
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
Preparaciˇ:

Salpebreu els tords, sofregiu-los lleugerament en una cassola i reserveu-los.
Feu un sofregit amb la ceba, els alls i el llorer.
Afegiu-hi la farina i deixeu-la coure.
Tireu-hi el vi, deixeu-lo reduir i afegiu-hi els tords i aigua fins que els cobreixi.
Quan estiguin mig cuits, poseu-hi les olives i la pell de llimona.
Remeneu-ho i deixeu-ho coure lentament fins que els tords estiguin tous.

Variacions:
En comptes de tords es pot fer amb guatlles o bÚ amb perdius partides per la meitat.
Es pot acompanyar de castanyes, mongetes o patates.
La farina es pot posar torrada i aleshores no cal coure-la.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.