Tonyina amb salsa de tomàquet

Inici>Receptes >Tonyina amb salsa de tomàquet
  • Tonyina amb salsa de tomàquet
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 4 - Rodanxes de tonyina de 150 g cadascuna
  • 1 kg - Tomàquets
  • 3 grans - All
  • 1 cullerada - Farina
  • Sal
  • Oli
Preparació:

Feu un sofregit amb els alls i els tomàquets.
Salpebreu-lo, afegiu-hi una mica d’aigua i deixeu-ho coure lentament.
Fregiu una mica la tonyina prèviament salpebrada i enfarinada.
Afegiu-la a la salsa de tomàquet i deixeu-ho coure uns instants tot junt.

Variacions:
Es pot fer amb samfaina en comptes de salsa de tomàquet.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.