Tonyina amb ceba

Inici>Receptes >Tonyina amb ceba
  • Tonyina amb ceba
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 4 - Rodelles de tonyina de 150 g cadascuna
  • 1/2 kg - Ceba tallada a la juliana
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
Preparaciˇ:

En una cassola amb oli ofegueu la ceba.
Fregiu els trossos de tonyina volta i volta i afegiu-los a la ceba cuita.
Salpebreu-ho i deixeu-ho un moment al foc.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.