Tonyina a la brasa

Inici>Receptes >Tonyina a la brasa
  • Tonyina a la brasa
1
Autor: Cultura03
Ingredients:
  • 4 - Rodelles de tonyina de 200 g cadascuna
  • Sal
  • Pebre
Preparació:

Salpebreu les rodanxes de tonyina i col·loqueu-les a sobre de la graella forta de temperatura, mirant que es rosteixin d’un costat i de l’altre, però que la tonyina quedi un punt crua de dins.

Variacions:
Es pot marinar la tonyina abans de la cocció amb oli i suc de llimona. Durant la cocció podeu anar pintant la tonyina amb un pinzell amb el líquid de la maceració.
Es pot fer amb altres peixos: verat, salmó, etc.
Es pot acompanyar d’una salsa freda.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.