Tomàquets de Montserrat amb anxoves

Inici>Receptes >Tomàquets de Montserrat amb anxoves
  • Tomàquets de Montserrat amb anxoves
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 16 filets - Anxoves
  • Oli
  • Sal
  • 8 - Tomàquets de Montserrat
Preparació:

Partiu els tomàquets de Montserrat per la meitat.
Poseu a sobre de cada tros 2 filets d’anxova i amaniu-ho amb oli i sal.

Variacions:
S’hi poden posar unes olives.
S’hi pot afegir ceba.

Categoria: Amanides i plats freds.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (1)
  • XIBI
  • 05/05/2012 a les 8:38 am (Europe/Berlin +02:00)
  • "Esclat de senzillesa que ens trasporta a quelcom sublim."
    • La seva puntuació
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.