Terregada

Inici>Receptes >Terregada
Ingredients:
  • 400 g - Sang de vedella
  • 400 g - Cor de vedella
  • 1 - Ceba
  • 4 - Tomàquets
  • Oli
  • Sal
  • Allioli
  • Per fer la picada: - 20 g d'ametlles torrades
Preparació:

Fregiu en una paella amb oli calent la sang i el cor, i retireu-ho.
Feu un sofregit amb la ceba i els tomàquets a foc baix, fins que estigui ben concentrat.
Afegiu-hi la picada, la sang i el cor, i deixeu-ho coure 10 minuts més tot junt, tot afegint-hi, si cal, miques d’aigua.
Retireu-ho del foc i afegiu-hi l’allioli.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.