Tellerines al vapor

Inici>Receptes >Tellerines al vapor
  • Tellerines al vapor
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 2 kg - Tellerines
  • 1 - Llimona
  • 2 fulles - Llorer
Preparació:

Deixeu les tellerines una estona amb aigua i sal.
Netegeu-les i poseu-les en una olla gran amb la fulla de llorer, els grans de pebre, la llimona partida i un raig d’aigua.
Just quan les tellerines s’obrin retireu-les del foc i serviu-les immediatament.

Variacions:
Es poden acompanyar amb un allioli molt suau, maionesa o salsa de romesco.
Amb el mateix procediments de cocció es poden fer les rossellones, les cloïsses (vegeu cloïsses al vapor), els dàtils de mar, els musclos (vegeu musclos al vapor), etc.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.