Tambor d'ametla

Inici>Receptes >Tambor d'ametla
Ingredients:
  • 500 gr - Ametles pelades
  • 500 gr - Sucre
  • Oli d'oliva de Mallorca
  • 1 - Llimona
Preparació:

Dins d'una pella hi posarem les ametles, senceres o a trossos, i el sucre. Ho remenarem fins que agafi un color marró.

Untarem una llauna amb oli d'oliva i hi abocarem el tambor d'ametla. Amb l'ajut de mitja llimona i l'aplanarem i amb un ganivet li marcarem talls a quadrets. El deixarem refredar i per allà on haguem marcat els talls el xaparem.

Categoria: Postres i dolços.
Font: Serrano A. Les receptes de Na Tonina. 2a Edició. Ed. Documenta Balear, Palma.
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.