Suquet de moixina amb rossellones

Inici>Receptes >Suquet de moixina amb rossellones
Ingredients:
  • 1 kg - Moixina trossejada
  • 1 kg - Rossellones
  • 1 got - Vi blanc
  • 2 - TomÓquets madurs
  • 2 - Alls
  • 1 - Pebrot vermell
  • Farina
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
  • Per fer la picada:
  • 1 tros - Pa fregit
  • 2 grans - All
  • Julivert
Preparaciˇ:
Saleu, enfarineu i fregiu lleugerament el peix en oli calent, i reserveu-lo.
Feu un sofregit amb els alls, el julivert, el pebrot i els tomÓquets.
Feu-hi la reducciˇ del vi i mulleu-ho amb aigua.
Quan arrenqui el bull afegiu-hi el peix i en l’˙ltim moment la picada i les rossellones.

Variacions:
En lloc de rossellones es pot fer amb clo´sses o musclos.
Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.