Sípia a la bruta

Inici>Receptes >Sípia a la bruta
  • Sípia a la bruta
1
Ingredients:
  • 1 1/4 kg - Sípia
  • 1 kg - Patates esbocinades
  • 2 - Tomàquets madurs partits per la meitat
  • 1 - Ceba tallada a trossos grans
  • 3 grans - All tallat a làmines
  • 1 fulla - Llorer
  • 1/2 got - Vi blanc
  • Julivert
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
Preparació:

Netegeu la sípia i talleu-la a trossos.
En una cassola amb oli poseu-hi tots els ingredients en cru, excepte les patates.
Saleu-ho i afegiu-hi aigua, que no arribi a cobrir-ho.
Deixeu-ho coure i quan la sípia sigui tendra afegiu-hi les patates i deixeu-ho al foc fins que les patates estiguin cuites.

Variacions:
Es poden substituir les patates per unes mongetes bullides o uns cigrons bullits.
S’hi pot afegir allioli negat al final.
S’hi pot afegir una porció i mitja de xocolata amb la resta d’ingredients.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.