Sang i fetge amb ceba

Inici>Receptes >Sang i fetge amb ceba
Ingredients:
  • 800 g - Sang de porc
  • 800 g - Fetge de porc tallat a llesques
  • 200 g - Cansalada tallada a bocinets
  • 4 - TomÓquets madurs tallats molt fins
  • 6 - Cebes tallades a tires fines
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
Preparaciˇ:

Talleu la sang a daus, fregiu-la en una cassola amb oli i reserveu-la.
En una paella amb oli sofregiu la cansalada.
Afegiu-hi la ceba fins que agafi color.
Tireu-hi la sang i el tomÓquet.
En una paella a part fregiu el fetge salpebrat i afegiu-lo a la sang.

Variacions:
S’hi pot afegir un allioli negat.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.