Romesco de peix

Inici>Receptes >Romesco de peix
Ingredients:
  • 1 kg - Peix
  • Aigua
  • Sal
  • Per a fer el romesco: - 5 Pebrots de romesco remullats
  • 3 - Tomàquets escalivats
  • 1 llesca - Pa fregit
  • 2 grans - Alls escalivats
  • 1 copa - Vi ranci
  • Oli
Preparació:

Piqueu tots els ingredients del romesco fins que quedi una pasta homogènia.
Desfeu-la amb aigua, poseu-la en una cassola i, quan arrenqui el bull, afegiu-hi els talls de peix prèviament salats.

Variacions:
Es pot salar, enfarinar i fregir el peix abans d’afegir-lo a la cassola.
Es pot fer primer un sofregit de ceba.
Es pot fer amb tots els ingredients del romesco fregits.
S’hi pot afegir un bitxo.
En lloc de pebrot del romesco s’hi pot posar nyora.
Es pot substituir el pa per galeta.
Es pot fer una reducció de vi blanc o de vi ranci, o afegir-hi un raig de conyac, de ratafia o de vermut.
Es pot acompanyar de mongetes.
Es pot fer amb barreja de diferents tipus de peix i marisc.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.