Generalitat de Catalunya.
Avís legal |Afegir a favorits | Recomanar a un amic





Ingredients per a 4 persones.
Temps estimat: 30 minuts
Primer de tot cal netejar el bolets i trossejar els més grans.
Seguidament, pelem les patates i les tallem mal tallades, les fregim i les reservem.
A una paella amb un rajolí d'oli hi saltegem els bolets.
Quan els bolets estiguin a mitja cocció hi afegim l'all i el julivert picats, i un polsim de sal.
Mentre els bolets s'acaben de coure, i afegim les patates.
Batem els ous, hi afegim un polsim més de sal i un rajolí d'aigua.
Aquesta mica d'aigua farà que el remenat quedi més flonjo.
Afegim els ous batuts a la paella i anem remenant, procurant que l'ou no s'enganxi ni formi trossos massa grans
Quan l'ou estigui completament cuit, retirem la paella del foc.
Per acompanyar el remenat podeu emprar uns bastonets salats, unes torradetes o, com he fet jo en aquest cas, podeu torrar vosaltres mateixos unes llesques de pa de motlle i partir-les en forma de triangles.