Rabo de bou

Inici>Receptes >Rabo de bou
  • Rabo de bou
1
Ingredients:
  • 1 kg - Rabo de bou
  • 250 gr - Tomàquet natural
  • 1 - Ceba
  • All i julivert
  • ½ litre - Vi blanc
  • 1,5 litres - Aigua
  • Sal
  • Pebre negre
  • 4 - Patates
  • Oli d'oliva verge
  • Rovellons
Preparació:

Netegem bé el rabo de bou i el partim per les articulacions en talls rodons. Seguidament posem un bon raig d'oli en una cassola i fregim els trossos de bou.

Ratllem la ceba i la sofregim, tot seguit afegim el tomàquet.

Preparem una picada d'all i julivert.

Afegim el vi blanc i l'aigua fins cobrir el rabo de bou, tapem la cassola i ho deixem coure aproximadament  dues hores.

Abans de finalitzar la cocció afegim 4 patates tallades a tacos.

Una vegada tot estigui cuit, afegim la picada de all i julivert .

Tot seguit i posem el rovellons i rectifiquem de sal.

Ho deixem 10 minuts al foc, i ja podem emplatar.

Categoria: Carns.
Font: Hotel Restaurant Diego
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.