Prims de corder farcits

Inici>Receptes >Prims de corder farcits
Ingredients:
  • uns - Prims de corder
  • 1 - Pebrot vermell tallat a tires
  • 2 grans - All picat
  • 2 - Ous durs tallats gruixuts
  • 1 llesca - Cansalada tallada a tires
  • 1 copa - Vi ranci
  • Brou de gallina
  • 2 - Cebes trinxades
  • 1 - Porro tallat a rodanxes
  • 2 - Tomàquets trinxats
  • Sal
  • Pebre
  • Julivert
Preparació:
Netegeu els prims de corder i esteneu-los sobre un taulell.
Poseu-hi al damunt el pebrot, l’all, la cansalada, el julivert, l’ou dur, sal i pebre.
Enrotlleu i lligueu els prims com un tall rodó.
Poseu-ho en una cassola i aneu coent-ho fins que quedi ros.
Tot seguit afegiu-hi la ceba, el porro, el tomàquet i deixeu-ho sofregir.
Feu la reducció del vi ranci i després hi afegiu el brou de gallina.
Tapeu-ho i deixeu-ho coure durant 1 hora a foc lent.
Deixeu-ho refredar i talleu-ho a rodanxes.
Serviu els talls amb la salsa colada pel damunt.

Variacions:
Es poden fer estofats en comptes de guisats.
Es poden lligar amb mantellina de porc.
Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.