Préssec de vinya amb vi dolç

Inici>Receptes >Préssec de vinya amb vi dolç
  • Préssec de vinya amb vi dolç
1
Ingredients:
  • 4 - Prèssecs de vinya
  • 1 llitre - Vi dolç
  • 50 g - Sucre
  • 1 - Pell de llimona
  • Mitja branca - Canyella
  • 1 - Clau d\'espècia
  • Macís
Preparació:
Feu coure els préssecs pelats amb el vi dolç, el sucre, la pell de llimona, la canyella, el clau i el macís.
Deixeu-los coure lentament fins que siguin tous.
Serviu-los amb el xarop que s’ha fet durant la cocció.

Variacions:
Es poden afegir nous crues a la cocció.
Es pot fer també amb vi negre, vi blanc o cava en comptes de vi dolç.
Es poden deixar macerar els préssecs en el vi, sense coure’ls.
Categoria: Postres i dolços.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.