Porcella de porc negre rostida

Inici>Receptes >Porcella de porc negre rostida
Ingredients:
  • 1 quarter - Porcella de porc negre mallorquí
  • 1 copa - Conyac
  • 4 - Llimones
  • Julivert
  • Alls
  • Senyorida
  • Sal i pebre bo
  • Oli d'oliva de Mallorca
Categoria: Carns.
Font: Serrano A. Les receptes de Na Tonina. 2ª edició. Ed. Documenta Balear, Palma.
Més informació:

El vespre anterior posar la porcella en remull amb aigua i una bona grapada de sal. L'endemà matí treure-la de l'aigua i eixugar-la. Entatxonar-la amb uns quants d'alls pelats i xapats per la meitat, regar-la amb un bon roll d'oli d'oliva, afegir-hi un tassó d'aigua i enfornar-la, tapada amb paper d'alumini, a 180ºC, fins que sigui cuita (una hora i mitja o un poc més).

Fer una picada amb la senyorida i tres o quatre alls. Afegir-hi un roll de vinagre i dues cullerades dels suc de la rostidora.

Destapar la porcella, i amb l'ajut d'un manadet de julivert, esquitxar-la amb la picada unes quantes vegades durant els deu minuts finals de cooció en què sencendrà el grill del forn fins que agafi color.

Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.