Popets amb ceba

Inici>Receptes >Popets amb ceba
  • Popets amb ceba
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 1 kg - Popets
  • 4 - Cebes tallades gruixudes
  • 3 grans - All llaminat
  • un raig - Vi blanc o ranci
  • Llorer
  • Oli
  • Sal
Preparació:

Netegeu, renteu i escorreu els popets.
Salteu els popets amb l'oli, el vi, el llorer, la sal i el pebre, i reserveu-los.
Sofregiu la ceba i, quan estigui fosca, afegiu-hi els alls i els popets.
Amb la cassola tapada deixeu-ho estofar fins que els popets estiguin cuits, tot afegint-hi miques d’aigua si cal.

Variacions:
Es pot posar tomàquet a la salsa.
Es pot fer un sofregit amb la ceba, l’all, julivert i tomàquet.
S’hi poden afegir patates una mica abans d’acabar la cocció dels popets.
Es pot acabar el plat amb una picada d’all i julivert.
Es pot fer amb pops més grans. En aquest cas cal tallar-los a trossos i afegir-los quan la ceba és a mig fer. Si són molt grans cal bullir-los prèviament.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (1)
  • Gemma
  • 25/11/2012 a les 23:42 pm (Europe/Berlin +01:00)
  • "Queden espectaculars. Jo en comptes de vi li he posat brandi i a la ceba li he afegit un pelet de sucre."
    • La seva puntuació
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.