Popets amb allioli

Inici>Receptes >Popets amb allioli
Ingredients:
  • 1 kg - Popets
  • 1 kg - Patates esqueixades
  • Allioli amb ou
  • Aigua
Preparació:
Netegeu i renteu bé els popets.
Bulliu les patates i a mitja cocció afegiu-hi la sal, els popets a poc a poc perquè es cargolin.
Quan estigui cuit, reserveu una mica de suc de la cocció i escorreu l'aigua de l'olla, poseu-hi allioli deixatat amb aquest suc i remeneu-ho sacsejant l'olla per no trencar les patates.
Si cal afegiu-hi una mica del suc reservat.
Serviu-ho en una plata calenta.
Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.