Pollastre rostit i escaldums

Inici>Receptes >Pollastre rostit i escaldums
Ingredients:
  • 1 - Pollastre de pagès
  • 2 - Cebes
  • 3 - Tomàquets
  • 1 cabeça - All
  • Romaní
  • Farigola
  • 1 fulla - Llorer
  • 50 g - Ametlles
  • 1 got - Vi blanc
  • Oli
  • Llard
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
Preparació:

Trossegeu el pollastre en les següents parts: pits, cuixes, les ales en dues meitats, l’entrecuix, el carpó, les potes, el coll, el pedrer, la tripa i la cresta.
Escaldeu les potes i peleu-les.
Poseu a marinar la tripa i el pedrer amb aigua i sal durant 12 hores.
Salpebreu totes les parts del pollastre i enrossiu-les amb oli i llard.
Afegiu-hi les cebes, els tomàquets, els alls, la farigola i el romaní, i continueu la cocció.
Feu la reducció del vi blanc i a mitja cocció retireu els escaldums.
Poseu els escaldums en una altra cassola, afegiu-hi aigua i la picada d’ametlles, i deixeu que acabin de coure fins que estiguin tous.

Variacions:
S’hi pot afegir tomàquet.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.