Pollastre rostit a la cassola amb castanyes

Inici>Receptes >Pollastre rostit a la cassola amb castanyes
  • Pollastre rostit a la cassola amb castanyes
1
Autor: Albert Vilas Figueras www.lacuinadesempre.cat
Ingredients:
  • 1/2 kg - Castanyes torrades i pelades
  • 1 - Pollastre de pagès
  • 4 - Cebes mitjanes
  • 1 cabeça - All
  • un ramet - Orenga
  • un raig - Vi
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
Preparació:

Salpebreu i enrossiu el pollastre sencer.
Afegiu-hi les cebes, l’orenga i la cabeça d’alls.
Feu-hi la reducció del vi i deixeu-ho coure amb la cassola tapada i a foc baix, fins que el pollastre estigui cuit, tot afegint-hi una mica d'aigua de tant en tant.
Quan faltin uns 15 minuts per acabar la cocció afegiu-hi les castanyes i deixeu-ho coure tot junt.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.