Pollastre empanat

Inici>Receptes >Pollastre empanat
Ingredients:
  • 1 - Pollastre a trossos
  • Farina
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Suc de llimona
Preparació:

Deixeu el pollastre a marinar durant mig dia amb oli, sal, pebre i suc de llimona.
Coleu el líquid i guardeu-lo.
Enfarineu el pollastre, poseu-lo a coure en una cassola a foc molt baix i aneu-lo pintant amb el suc de la marinada, fins que estigui cuit.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.