Pollastre de pagès rostit amb sèsam, soja i mel

Inici>Receptes >Pollastre de pagès rostit amb sèsam, soja i mel
Ingredients:
  • 1 - Pollastre de pagès
  • 1 llitre - Brou
  • 100 g - Mantega
  • 175 ml - Salsa de soja
  • 6 cullerades - Sèsam torrat
  • 6 cullerades - Mel
  • Sal
  • Pebre blanc
Introducció:

Del restaurant Els Casals de Sagàs.
Ingredients per a 6 persones.

Preparació:

Poseu el pollastre de pagès, ja net i rentat, en una cassola que pugui anar al forn, el salpebreu i l'unteu amb mantega.
En una altra olla, poseu a bullir la soja, el brou i la mel durant uns 30 minuts.
Poseu-hi el sèsam i ho afegim a la cassola del pollastre.
A continuació, rostiu el pollastre al forn (uns 180ºC), durant unes dues hores aproximadament, i l'aneu mullant amb una cullera.

Comentaris:
Per acompanyar el pollastre, podeu fer un arròs blanc.

Categoria: Carns.
Font: Restaurant Els Casals
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.