Pollastre de pagès, recepta tradicional

Inici>Receptes >Pollastre de pagès, recepta tradicional
  • Pollastre de pagès, recepta tradicional
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 1 - Pollastre de pagès
  • 200 g - Ceba
  • 60 g - Porro
  • 60 g - Pastanaga
  • Un pols - Herbes
  • 100 g - Mantega
  • 1 copa - Vi ranci
  • 2 - Pomes
  • Una mica - Mel
  • Panses i pinyons
  • Sal, pebre i oli
Introducció:

Del Restaurant Sala de Berga

Preparació:

Posem el pollastre de pagès salpebrat al forn amb la meitat de la mantega, un raig d'oli i les herbes. Coem el pollastre a temperatura mitjana.
Mentrestant, prepararem la salsa de la següent manera: saltem les verdures per ordre (ceba, pastanaga i porro). Quan es comencen a daurar hi afegim el vi ranci, la mantega i les pomes trossejades i deixem que es cogui bé tot el conjunt. Finalment, ho passem tot pel colador xinès. Posem el pollastre en una cassola i hi afegim la salsa amb les panses i els pinyons.
Podem acompanyar el pollastre amb una corona de pomes al forn.

Categoria: Carns.
Font: Restaurant Sala
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.