Pollastre de la Raša Prat macerat a la pedra

Inici>Receptes >Pollastre de la Raša Prat macerat a la pedra
Ingredients:
  • 1 - Pollastre Raša Prat
  • 4 fulles - Llorer
  • 4 branques - Farigola
  • Orenga en fulla
  • Pebre negre
  • Sal
  • 4 grans - All
  • 4 cullerades - Oli d'oliva verge extra
Introducciˇ:

Del Restaurant Hibiscus de Can Fisa a Corbera de Llobregat

Preparaciˇ:

Desosseu el pollastre i macereu-lo amb el llorer, el romanÝ, l'orenga, el pebre, la sal, els alls i l'oli durant 12 hores i envasat al buit.
Escalfeu una pedra de pissarra i, un cop estigui calenta, la colĚloqueu a la taula, davant dels comensals, on es courÓ el pollastre fins a deixar-lo al punt de cocciˇ desitjat.

Categoria: Carns.
Font: Restaurant Hibiscus
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.