Pollastre de la Raša Prat farcit amb ous de reig i llagostins, bisque amb aroma de sÓlvia i tempura de calšots

Inici>Receptes >Pollastre de la Raša Prat farcit amb ous de reig i llagostins, bisque amb aroma de sÓlvia i tempura de calšots
Ingredients:
  • 4 - Cuixes de pollastre de la Raša Prat
  • 6 - Ous de reig mitjans
  • 8 - Cuetes de llagostins pelats
  • 250 g - Gambots petits
  • 12 - Calšots
  • 100 g - Farina de tempura
  • SÓlvia fresca
  • 2 - Cebes
  • 1 - Porro
  • 1 - Pastanaga
  • 2 grans - All
  • Pebre vermell de la Vera
  • Conyac
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d'arbequina
Introducciˇ:

Del Restaurant Amarena de La Palma de Cervellˇ

Preparaciˇ:

Desosseu les cuixes de pollastre i les reserveu refrigerades a la nevera.
Prepareu el farcit amb un sofregit de ceba ben cuita, hi afegiu els ous de reig trossejats, i una mica de sÓlvia picada.
Coeu-ho uns quinze minuts i ho deixeu refredar.
Per preparar el bisque, feu un sofregit d'alls, porros i pastanaga amb oli d'oliva. Afegiu-hi els gambots, ofegueu-ho amb el pebre vermell, i flamegeu-ho amb conyac.
Ho cobriu amb aigua i ho deixeu reduir fins a la meitat.
Tritureu-ho, passeu-ho pel colador fi, ho rectifiqueu de sal i ho lligueu. Finalment afegiu-hi la sÓlvia picada fina.
Per preparar els calšots coeu-los a la graella.
Peleu-los, els arrebosseu amb la pastina del tempura (100 g de farina de tempura, 50 cl d'aigua i un xic de sal) i els fregiu amb oli calent.
Farciu les cuixes de pollastre amb els ous de reig, prŔviament cuits, i les cues de llagostins crues (dues a cada cuixa) i ho salpebreu.
Emboliqueu les cuixes en paper d'alumini i poseu-les al forn a 180║ durant trenta minuts.
Per acabar, talleu les cuixes a rodanxes formant un ventall.
Feu una sanefa (de forma ovalada) amb la resta d'ous de reig i hi posem al damunt els calšots arrebossats. Afegiu la salsa damunt de les rodanxes de pollastre amb el bisque ben calent i ho decoreu amb una fulla de sÓlvia fresca.

Variacions:
Enlloc dels Ous de reig s'hi poden posar bolets de temporada.

Categoria: Carns.
Font: Restaurant Amarena
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.