Pollastre de la Raša Prat amb cabell d'Óngel i faves tonca

Inici>Receptes >Pollastre de la Raša Prat amb cabell d'Óngel i faves tonca
Ingredients:
  • 4 - Cuixes de Pollastre del Prat
  • 1 - Ceba
  • 1 copa - Vi ranci
  • 400 g - Faves tonca
  • Cabell d'Óngel
  • Fulles de dent de lleˇ
  • Oli d'oliva
  • Brou
Introducciˇ:
Del Restaurant Follia de Sant Joan DespÝ
Preparaciˇ:
Per a preparar el pollastre desosseu les cuixes i doneu-los forma de bola amb un cordill.
Fregiu-les amb l'oli ben calent fins que agafin color.
A continuaciˇ, hi afegiu la ceba i la sofregiu fins que quedi daurada.
Afegiu-hi el vi ranci, el brou i les faves tonca ratllades, i deixeu que faci xup-xup durant 60 minuts aproximadament.
Coleu la salsa, i reserveu-la.
Per acabar, poseu una mica de cabell d'Óngel calent al fons del plat, al damunt el pollastre i la salsa, i al costat, les fulles de dent de lleˇ amanides.
Categoria: Carns.
Font: Restaurant Follia
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.