Pollastre amb mandonguilles i rovellons

Inici>Receptes >Pollastre amb mandonguilles i rovellons
Ingredients:
  • 1 - Pollastre
  • 1/2 kg - Rovellons
  • 2 - Cebes
  • Farina
  • 1/2 got - Vi negre
  • All
  • Julivert i pebre
  • Oli i llard
  • Sal
  • Aigua
  • Per fer les mandonguilles: - 250 g de carn picada de porc
  • 250 g - Carn de vedella picada
  • una mica - Molla de pa del dia anterior
  • 1 - Ou
  • 1 - Ceba tallada fina
  • All picat
  • Julivert picat
  • Pebre
Preparació:

Feu les mandonguilles barrejant tots els ingredients, enfarineu-les i fregiu-les.
Salpebreu els trossos de pollastre i enrossiu-los amb oli i llard.
Afegiu-hi la ceba i, quan estigui tova, tireu-hi una mica de farina i remeneu-ho.
Feu la reducció del vi negre i afegiu-hi una mica d’aigua.
A banda, salteu els rovellons amb all i julivert.
Quan faltin 10 minuts per acabar la cocció del pollastre, poseu-hi les mandonguilles i els rovellons i deixeu-ho coure tot junt.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.