Pollastre amb llagosta

Inici>Receptes >Pollastre amb llagosta
Ingredients:
  • 1 - Pollastre a trossos
  • 3 - Llagostes partides per la meitat
  • 1 - Ceba trinxada
  • 3 - Tomàquets trinxats
  • 1 copa - Vi ranci
  • un raig - Anís sec
  • 1 cullerada - Farina
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
  • Per fer la picada: - 1 grapat d'ametlles i avellanes torrades
  • 2 grans - All
  • Julivert
  • Brins de safrà
Introducció:

Ingredients per a 6 persones.

Preparació:

Salteu les llagostes en una cassola i retireu-les.
En el mateix oli enrossiu el pollastre salpebrat.
Afegiu-hi la ceba, una mica més tard el tomàquet i deixeu-ho sofregir.
Feu-hi la reducció del vi ranci i l’anís.
Tireu-hi la farina, remeneu-ho i afegiu-hi l’aigua fins que cobreixi.
Deixeu-ho coure a foc lent i quan faltin 10 minuts per acabar afegiu-hi la picada i la llagosta.

Variacions:
Podeu afegir una mica de xocolata a la picada.
Podeu afegir a la picada el fetge de la llagosta.
Es pot colar la salsa, una vegada estigui acabada.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.