Pollastre amb escamarlans

Inici>Receptes >Pollastre amb escamarlans
  • Pollastre amb escamarlans
1
Autor: Cultura03
Ingredients:
  • 1 - Pollastre trossejat
  • 12 - Escamarlans
  • 2 - Cebes trinxades
  • 3 - TomÓquets ratllats
  • 1 raig - Brandi
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Farina
  • Aigua
  • Per fer la picada:
  • 1 grapat - Ametlles
  • 2 - Galeta
  • All
  • Julivert
  • Una mica de vi ranci
Introducciˇ:

Ingredients per a 6 persones

Preparaciˇ:

Salpebreu, enfarineu i enrossiu els trossos de pollastre, i reserveu-los.
En el mateix oli fregiu els escamarlans i reserveu-los.
Feu-hi el sofregit amb la ceba i el tomÓquet.
Reincorporeu-hi el pollastre, flamegeu-lo amb el brandi i cobriu-lo amb aigua.
Deixeu-ho coure i quan faltin 10 minuts afegiu-hi els escamarlans i la picada desfeta amb el vi ranci.

Variacions:
Es pot afegir a la picada mitja presa de xocolata negra.
Es pot fer amb gambes o amb calamars en comptes dĺescamarlans.
Es pot fer amb conill en comptes de pollastre.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.