Pollastre amb bolets

Inici>Receptes >Pollastre amb bolets
  • Pollastre amb bolets
1
Autor: Cultura03
Ingredients:
  • 1 - Pollastre de pagès a trossos
  • Farina
  • 2 - Cebes
  • 2 - Tomàquets
  • 4 grans - All
  • 1/2 kg - Bolets barrejats
  • 1 copa - Vi ranci
  • Manat d'herbes ( llorer, timó i pell de taronja)
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
Introducció:

Ingredients per a 6 persones

Preparació:

Amb el coll, les potes i els menuts de l’animal feu un litre de brou.
Enrossiu els trossos de pollastre salpebrats i enfarinats, i reserveu-los.
Feu un sofregit amb la ceba, el alls i el tomàquet a la mateixa cassola.
Quan el sofregit tingui color, afegiu-hi el pollastre i el manat d’herbes.
Feu-hi la reducció del vi ranci i mulleu-ho amb el caldo.
Deixeu-ho coure amb la cassola tapada i a mitja cocció afegiu-hi els bolets saltats amb all i julivert.

Variacions:
Es pot fer amb gall en comptes de pollastre.
En lloc de fer el brou amb els menuts s’hi pot posar aigua.
S’hi pot afegir una picada al final.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.