Pollastre a la manresaneta

Inici>Receptes >Pollastre a la manresaneta
Ingredients:
  • 1 - Pollastre de pagès a trossos
  • 100 g - Pernil tallat petit
  • 100 g - Olives sense pinyol
  • 1 - Ceba
  • 2 - Tomàquets pelats i trinxats
  • Julivert
  • 1 cullerada - Farina
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Per fer la picada: - 1 grapat d'ametlles i avellanes torrades
  • 1 gra - All
  • 1/2 copa - Vi ranci
Introducció:

Ingredients per a 6 persones.

Preparació:

Enrossiu el pollastre salpebrat, inclosos la cresta i el fetge, i passeu-lo a una cassola.
Sofregiu les olives i afegiu-les al pollastre.
Fregiu el pernil, sofregiu la ceba, el tomàquet i el julivert, i afegiu-ho tot al pollastre.
Afegiu-hi la farina i deixeu-ho coure a poc a poc fins que el pollastre quedi ben tendre.
Una mica abans d’acabar afegiu-hi la picada deixatada amb el vi ranci.

Variacions
S’acostuma a acompanyar de bunyols d’albergínia.

Comentaris:
Aquest plat és típic de les festes majors.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.